Vandaag besteld, morgen in huis

Over

 

Het klinkt zo romantisch: de roze wolk waarin je belandt als je baby net geboren is. En natuurlijk: je kindje is echt het allerliefste, mooiste, perfectste wat je ooit gezien hebt. Maar die roze wolk? Die bestaat voor veel vrouwen niet echt. 

In je eerste weken na de bevalling is je lichaam volop aan het herstellen en door de pijn wordt die roze wolk behoorlijk overschaduwd. Maartje Hermans leerde na de geboorte van haar eerste dat plassen in de weken na de bevalling echt 'een ding' is. En ze kwam erachter dat dit voor álle pas bevallen moeders 'een ding' is.

Het werd Maartjes missie een oplossing voor dit probleem te vinden. Samen met andere vrouwen en advies van verloskundigen ging ze op zoek naar de perfecte flacon voor pas bevallen vrouwen en creëerde daarmee de V-bottle. Ze liet hem testen en alle vrouwen die hem gebruikten zijn overtuigd: de V-bottle is fantastisch!

Ook vindt Maartje het belangrijk kraam-taboes bespreekbaar te maken. Omdat moeders weten dat de kraamweek méér is dan een roze wolk. En we daar eerlijk over mogen zijn naar elkaar. Voor taboe doorbrekende tips van 'ervaren' moeders voor nieuwe moeders: volg ons op Instagram