Vandaag besteld, morgen in huis

Retourneren

 

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@v-bottle.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@v-bottle.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Hoe retourneer je vervolgens je artikelen?

  • 1. Neem per e-mail contact op met onze klantenservice.
  • 2. Je ontvangt van ons per mail een retourformulier en retouretiket.
  • 3. Vul het retourformulier volledig in, anders kunnen wij de retour niet verwerken.
  • 4. Print het retourformulier en retouretiket uit.
  • 5. Doe het retourformulier samen met de artikelen die je wilt retourneren in de originele verpakking.
  • 6. Plak de originele verpakking goed dicht.
  • 7. Plak het retouretiket goed zichtbaar over de oude adressticker heen.
  • 8. Lever het pakket af bij je dichtstbijzijnde PostNL postkantoor. Via een PostNL-locatie kun je jouw pakketje vervolgens aan ons retourneren. Je ontvangt van de baliemedewerker een verzenbewijs met daarop een Track & Trace code. Aan de hand hiervan kun je jouw pakketje volgen. Bewaar dit verzendbewijs goed! Op die manier kun je altijd aantonen dat je iets aan ons geretourneerd hebt. Let op! verzendkosten voor eigen rekening.
  • 9. Na ontvangst van je retour storten wij, binnen 14 dagen onder de naam onder de naam V-bottle, het aankoopbedrag terug naar het rekeningnummer die ingevuld staat op het retourformulier.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.